Den du ved nok

  • 500 g sukker
  • 4 æg
  • 4 dl mælk
  • 450 g hvedemel
  • 4 tsk vanillesukker
  • 3 spsk kakao
  • 4 tsk bagepulver
  • 300 g smeltet margarine

Sukker og æg piskes godt. Mel, vanille, bagepulver og kakao blandes og hældes i dejen skiftevis med mælken. Smelt margarinen, afkøl den og hæld den i dejen.

Fyldes i en bradepande. Bages ved 190° C i ca. 25 minutter.

Når kagen er afkølet smøres den med følgende glasur:

  • 200 g smeltet margarine røres med
  • 7 spsk færdig (brygget) kaffe
  • 2 ½ spsk kakao
  • 3 tsk vanille
  • 100 g kokosmel
  • 375 g flormelis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *