Drømmekage fra Brovst

(bradepande)

Dej:

  • 250 g mel
  • 50 g margarine
  • 300 g sukker
  • 4 æg
  • 2 dl mælk
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk vanillesukker

Fyld:

  • 25 g margarine
  • 100 g kokosmel
  • 250 g mørk farin (puddersukker)
  • 1/2 dl mælk

 

Æg og sukker piskes i en skål over vandbad til en tyk masse.

Mel, bagepulver og vanillesukker blandes forsigtigt i massen.

Mælk og fedtstof varmes sammen og blandes forsigtigt i dejen.

Dejen hældes i en smurt og meldrysset bradepande.

Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Alle ingredienserne til fyldet smeltes sammen i en gryde.

Når kagen er bagt, fordeles fyldet straks på kagen.

Kagen stilles tilbage i ovnen og bages yderligere 5 minutter ved ca. 225 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *