Krydret mørbrad

4-6 pers

  • 2 svinemørbrad
  • 25 g smør
  • 1 spsk karry
  • 2 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk stødt koriander

Sauce:

  • 1 tsk maizena
  • 1 1/2 dl créme fraiche (hvis du bruger 9 % skal den være uhomogeniseret eller økologisk)
  • 1spsk soya
  • 1 spsk ingefær
  • ½ dl appelsinjuice
  • 200 g bønnespirer
  • 1 squash skåret julienne

Puds mørbraderne for evt. sener og hinder. Smelt smørret og brænd karryen i det. Brun mørbraderne i ca. 4 min på hver side. Tilsæt vand, salt og krydderier. Lad mørbraderne få ca. 10 min på hver side. Tag dem op af gryden og pak dem ind i sølvfolie, evt. med et viskestykke omkring, mens du laver saucen.

Sauce: Rør maizena sammen med créme fraiche, appelsinjuice, soya og ingefær.

Tilsæt blandingen til skyen og kog saucen godt igennem. Vend bønnespirer og squash i saucen og varm den igennem. Smag til. Skær mørbraderne i skiver og anret dem i et fad. Hæld saucen henover og servér med ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *