Orientalsk farsbrød

4 pers

  • 600 g oksekød
  • 1-2 revne løg
  • ½ tsk allehånde
  • 1-3 spsk fedtstof (olie/margarine)
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 knivspids stødt kanel
  • 1 knivspids stødte nelliker
  • salt & peber

Sauce:

  • 1 lille finthakket løg
  • 1 spsk olie
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 ½ dl bouillon
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 spsk soyasauce
  • 1-2 spsk sukker
  • 2 spsk citronsaft eller vineddike

Rør alle ingredienserne sammen og form et ”brød”. Læg sølvfolie eller bagepapir i bunden af et ovnfast fad. Dæk med sølvfolie og bag det i 45 min ved 200° C.

Svits det hakkede løg i olien og tilsæt de øvrige ingredienser (melet først, de øvrige ingrediensers rækkefølge er underordnet). Tilsæt evt. skyen fra farsbrødet. Lad saucen koge nogle min. inden den smages til med salt & peber.

Servér med ris eller bagte kartofler og en god tomatsalat.

En tanke om "Orientalsk farsbrød"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *