Rabarber-Kokostærte

  • 350 g rabarber i skiver
  • 125 g sukker
  • 1 tsk vanillesukker
  • Dej:
  • 125 g sukker
  • 125 g margarine
  • 1 æg
  • 100 g kokosmel
  • 60 g hvedemel
  • 1/4 tsk bagepulver

Rabarberne blandes med sukker og vanillesukker.

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør ægget i. Rør kokosmel, mel og bagepulver i.

Fordel halvdelen af dejen i en smurt tærteform. Forbag bunden 10 minutter ved 185 grader.

Kom de sukkerblandede rabarber over den forbagte dej. Læg resten af dejen ovenpå i klatter.

Bag tærten i yderligere ca. 40 minutter ved 185 grader.

Serveres med flødeskum eller creme fraiche.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *