Romergryde

4 pers.

  • 50 g bacon i strimler
  • 5 spsk. god olivenolie
  • 3 små grofthakkede rødløg
  • 3 fed grofthakkede hvidløg
  • 800 g okseklump skåret i tern
  • 3 dl rødvin
  • 1½ dåse hele flåede tomater
  • 1½ dl kraftig grøntsagsbouillon
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 laurbærblade
  • 1 lille chilipeber
  • salt
  • lidt hakket frisk persille.

 

Svit bacon i olien og kom derpå rødløg og hvidløg i. Efter nogle min. tilsættes oksekødet, brunes på alle sider. Hæld rødvin over, dernæst flåede tomater, bouillon, tomatpuré, laurbærblade, chilipeber og salt.

Simrer ca. 1 time.

Når krydringen er passende, fiskes chilien op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *