Små snegle

  • 250 g mel
  • 1/4 tsk salt
  • 1/2 tsk kardemomme
  • 2 spsk sukker
  • 150 g margarine
  • 3/4 dl mælk
  • 25 gær

Fyld:

  • 75 g margarine
  • 50 g flormelis
  • 1 tsk kanel

Husk flormelis til glasur!

Mel, salt kardemomme og sukker blandes og margarinen smuldres i. Mælken lunes og gæren røres ud i det, og det hældes sammen med de andre ingredienser.

Lad det hæve i 20 min.

Margarine, flormelis og kanel blandes.

Dejen rulles ud som en aflang firkant. Fyldet smøres på, og dejen rulles sammen på den aflange led, og skæres i skiver. Skiverne skal være 1-2 cm tykke, og denne portion giver ca. 12-16 snegle.

Lad sneglen efterhæve i 15 min og pensl dem med sammenpisket æg. De bages ved 225° C (alm. ovn), 215° C (varmluftsovn) i godt 12 min.

Inden sneglene er helt kolde, pyntes de med glasur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *