Tomatsuppe

4 personer

  • 2 ds hakkede tomater eller 8 modne tomater
  • 1 stort løg
  • 1 l hønsebouillon
  • krydderier; f.eks. oregano, merian, hvidløg eller timian.
  • 1 ½ dl ris eller 2 håndfulde nudler.

 

Løget snittes og hvidløget presses, og svitses i en dråbe olie. Tomaterne tilsættes (hvis du bruges hele tomater, bør du flå dem først; hold dem på en gaffel og sænk dem i kogende vand i tyve sekunder, så kan skindet med lethed pilles af). Bouillonen tilsættes sammen med ris eller nudler.

Det koger, indtil ris eller nudler er møre. Smag til med krydderier, salt & peber.

NB: tilsæt gerne flere grøntsager, f.eks. ærter, porre eller hvad køleskabet og fantasien indeholder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *