Mørbradbøffer med vildtsauce tilsmagt med øl

4 personer

  • 1-2 mørbradbøffer pr. person afhængig af størrelsen
  • 1 porre i fine strimler
  • 6 knuste enebær
  • 1 spsk soja
  • 3-4 spsk rønnebærgelé
  • 2 dl bouillon
  • 1 dl øl, gerne mørkt øl som Mors Stout fra Refsvindinge
  • 1 dl creme fraiche 18 %

Bøfferne bankes og drysses med mel. De brunes i 2-3- min på hver side og lægges derefter i et fad. På panden stedes porren et øjeblik. Derefter tilsættes enebær, soja, rønnebærgelé, bouillon, øl og creme fraiche. Saucen kan jævnes ved at røre lidt maizena/mel ud i øl. Tilsmag med salt og peber.

Saucen hældes over bøfferne, og retten serveres med kartoffelmos og dampede grøntsager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *