Råsyltede blommer

Disse råsyltede blommer er rigtigt gode til græsk yoghurt, ost eller en kugle vanilleis.

  • 2 dl. vand
  • 2 dl. sukker
  • 500 g blommer. Gerne franske sveskeblommer eller quetsch fra Alsace, der er tørrere og mere smagfulde end danske blommesorter (danske kræger skulle kunne bruges på samme måde).

Sukker og vand koges indtil sukkeret er smeltet. Imens vaskes blommerne og prikkes med en gaffel. De lægges i glas, som man forinden kan skylle med Atamon. Derefter overhældes blommerne med sukkerlægen. De skal trække i køleskab indtil lagen bliver svagt lyserød.

2 tanker om "Råsyltede blommer"

  1. hej vi er nogle børn som er i gang med et projekt om sukker. vi leder efter en kok-en der ved noget om mad.. vi ville spørge om vi kunne stille nogle spørgesmål til sukker kh lea , Gustav og amalie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *