Kaviarmousse med rejer

4 personer

  • 250 g rejer 
  • 3 hårdkogte æg
  • 1 spsk finthakket løg
  • 2 dl creme fraiche
  • 3 spsk mayonnaise
  • salt & peber
  • 4 blade husblas
  • 3 spsk citronsaft
  • 100 g rød kaviar

Æggene hakkes på begge leder i en æggedeler og røres sammen med hakket løg. Bland creme fraiche, mayonnaise, salt og peber. Læg husblas i blød i koldt vand i nogle minutter. Smelt den over vandbad og køl den lidt af, inden citronsaften blandes i. Tilsæt de øvrige ingredienser-kaviaren til sidst. En lille form, fx en aflang sandkageform beklædes med bagepapir. Hæld blandingen i og stil moussen i køleskabet indtil servering.

Anret på tallerkener med en lille tomatsalat, citronspringer og en dusk dild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *