6 personer
- 2 små svinemørbrad
- saft og skal af 1 citron
- ½ dl olivenolie
- 6-8 blade salvie
- 1 kvist rosmarin
- salt og peber
Svinemørbraderne afpudses og lægges i et ovnfast fad. Olivenolie, citronsaft og -skal røres sammen. Krydderurterne hakkes og tilsættes.
Mørbraden steges i ovnen i ca. 40 min ved 180 grader. Lad den trække under sølvpapir i 10-20 minutter.
Server med ovnbagte kartoffelskiver og salat.
Hej Anne
Dejlig hjemmeside du har :-))
Og svinemørbrad som ovenstående er rigtig dejlig. Jeg gav den dog lige et par fed hakket hvidløg og en sjat mælk oven i -det javn en pragtfuld sky til de nye asparges som passer fortrineligt til de lette italiensk kødretter.
hilsen din tildligere kollega fra Ullerslev- Lisbeth
Hej Lisbeth.
Dejligt at høre fra dig, når vi ikke mødes i Fakta 🙂
Mad bliver sjældent dårligere af at få et skud hvidløg eller lidt fløde – mmmmm….
Kh.
Anne