Italiensk krydret svinemørbrad

6 personer

  • 2 små svinemørbrad
  • saft og skal af 1 citron
  • ½ dl olivenolie
  • 6-8 blade salvie
  • 1 kvist rosmarin
  • salt og peber

Svinemørbraderne afpudses og lægges i et ovnfast fad. Olivenolie, citronsaft og -skal røres sammen. Krydderurterne hakkes og tilsættes.

Mørbraden steges i ovnen i ca. 40 min ved 180 grader. Lad den trække under sølvpapir i 10-20 minutter.

Server med ovnbagte kartoffelskiver og salat.

2 tanker om "Italiensk krydret svinemørbrad"

  1. Hej Anne
    Dejlig hjemmeside du har :-))
    Og svinemørbrad som ovenstående er rigtig dejlig. Jeg gav den dog lige et par fed hakket hvidløg og en sjat mælk oven i -det javn en pragtfuld sky til de nye asparges som passer fortrineligt til de lette italiensk kødretter.
    hilsen din tildligere kollega fra Ullerslev- Lisbeth

  2. Hej Lisbeth.
    Dejligt at høre fra dig, når vi ikke mødes i Fakta 🙂
    Mad bliver sjældent dårligere af at få et skud hvidløg eller lidt fløde – mmmmm….

    Kh.
    Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *