Multe bagt med rösti og citruscreme

En dejlig nem fiskeret, der kan laves i en håndevending og samtidig er lækker og elegant.

2 personer

  • 2 filetter, i alt 300 g
  • 2-3 bagekartofler
  • salt og peber
  • olivenolie

Citruscreme

  • 2,5 dl græsk yoghurt / cheasy fraiche 9 % / Thise skyr
  • citron eller limesaft
  • frisk dild
  • salt & peber

Multen duppes med et stykke køkkenrulle og placeres i et ovenfast fad. Bagekartoflerne skrælles og rives på den grove side af rivejernet. Pres vandet ud af kartoflerne og smag dem til med salt og peber. Hæld dernæst et par spsk olivenolie over kartoflerne og pres dem sammen ovenpå fisken. Bag dem i ovnen til kartoflerne er gyldne. Det tager ca. 15-20 minutter ved 200 grader.

Ingredienserne til dressingen blandes og smages til. Tilsæt salt & peber og evt. en knivspids sukker for at runde smagen af.

Servér med røntsager eller salat (fx nye dampede gulerødder eller forskellige grønne salater med friskbælgede ærter/sugarsnaps)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *