Roastbeef på slagtermanér

Roastbeef kan tilberedes på mange måder, men denne tilberedning slår aldrig fejl. Jeg har lært den af en slagter. 

1 stk roastbeef

  • Roastbeefen koges i 20 minutter (den skal i kogende vand, ikke koldt)
  • Roastbeefen steges i 20 minutter
  • Roastbeefen trækker under sølvpapir og viskestykke i min. 20 minutter

Der er garanti for en perfekt roastbeef uanset udskæringen. Roastbeef ligger på ca. 900-1700 g, og tiden passer fint for alle størrelser.

Denne metode giver ikke så meget at lave sauce af, men når den skæres for, afgiver den noget saft, der kan bruges.

Roastbeef serveres af samme grund ofte med flødekartofler, bagte kartofler og andet tilbehør, der ikke kræver sauce. Bearnaisesauce passer fremragende til roastbeef.

Share

En tanke om "Roastbeef på slagtermanér"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>