Rosas spanske køkken

Køb Rosa Sala Burgaya: Rosas spanske køkken hos SaxoSpansk mad er mere end paella og tapas, som de fleste danskere kender til. Rosa Sala Burgaya tager os med til sit barndomslands Spanien og introducerer en række retter, der kommer direkte fra mormors spanske kødgryder. Retterne er i mange tilfælde simrerettter, der kræver tid, men som også passer fint ind i den danske trend om at søge tilbage til rødderne.

Rosa Sala Burgaya beskriver, hvordan mesterkokken fra den catalanske molekylærgastronomiske restaurant El Bulli har revolutioneret de oprindelige spanske bonderetter. Hun tager os med tilbage i tiden, men kigger også fremad mod det moderne køkken.

Kombinationen gør kogebogen virkeligt anvendelig, og retterne kan bruges som tapas i kombination eller opbygges i en mere traditionel menu.

Retterne er tillempet det danske køkken, og skulle man få problemer med at skaffe ingredienser til retterne, så står Rosa og hendes mand bag en forretning i Odense, hvor de sælger spanske vine og specialiteter.

Klik her for at købe bogen hos Saxo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *