Muffins med hindbær, ribs og hvid chokolade

Ud af denne portion bliver der ca. 15 muffins. Smagen er dejligt frisk på grund af ribsene, men det er ikke alle børn, der bryder sig om den syrligt-søde smag. I så fald kan ribsene for eksempel erstattes af blåbær.

  • 300 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 150 g rørsukker
  • 1 æg
  • 1 tsk vanillesukker
  • 2 1/4 dl mælk
  • 50 g smeltet smør
  • 100 g blandede hindbær og ribs
  • 75 g hakket hvid chokolade

Melet og bagepulveret sigtes i en skål, og sukkeret tilsættes. Pisk ægget med  vanillesukker, mælk og smeltet smør. Rør væsken i melblandingen.

Fold bær og chokolade i blandingen og fordel dejen i muffinsforme. Bag muffinsene ved 200 grader i ca. 30 minutter, eller indtil de er gyldne.