Perfekte chokolade-cookies

  • 250 g smør
  • 1 tsk salt
  • 175 g sukker (1, 8 dl)
  • 175 g rørsukker (1,8 dl)
  • 2 æg
  • 335 g mel (5,5 dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk kogende vand
  • 200 g grofthakkede hasselnødder
  • 300 g blandet grofthakket chokolade

Smør, salt, sukker og rørsukker piskes sammen. Tilsæt æg og mel. Bland det kogende vand med bagepulveret og tilsæt det.

Vend chokolade og nødder i dejen og rul en lang pølse på ca. 7 cm i diameter. Lad dejen hvile i køleskabet, gerne natten over. Skær dejen i 12-14 portioner og bag kagerne ved 175 grader i 10-14 minutter.

Share

2 tanker om "Perfekte chokolade-cookies"

  1. Hej Anne, har du nogle gode erfaringer med småkager med havregryn og rosiner og rørsukker, for mange år siden fik jeg nogle gode, men ved ikke hvor jeg skal lede efter opskriften. god weekend Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *