Den nye discount 2.0

Jeg var i Lidl i dag. Egentligt synes jeg, at Lidl har rigtigt mange gode varer, hvis man er lidt opmærksom. Så finder man hurtigt ud af, hvad man kører en omvej efter, og hvad man kører en omvej for at undgå.

Sidste år var jeg ude at interviewe en frilandsgartner, der bl.a. leverer porrer til Lidl. Han fortalte om sin skepsis, da Lidl landede i Danmark, og om at han blev positivt overrasket. – Jeg får altid en tilbagemelding om mine varer, og det er rart at blive anerkendt, når man producerer noget godt, sagde han. Og min oplevelse af Lidl er da også, at der stort set altid er et dansk alternativ i grøntafdelingen. Så kan jeg vælge mine danske grøntsager eller æbler og lade andre om at købe billige oversøiske varer.

Og den nye discount, jeg oplevede i dag, havde overhovedet ikke noget med fødevarer at gøre, men det fik alligevel mine mundvige op. Lidl havde foræret Hjerneskadeforeningen nogle af de spotvarer, som de sikkert ikke kunne sælge, og så var der tombola. Det var et rigtigt fint initiativ, der sikkert ikke koster ret mange penge i forhold til den goodwill, det giver.

Det kunne andre supermarkeder godt lære noget af. Og så tilgiver jeg, at der ikke var bønnespirer på hylderne i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *