Rig på overskud – Rollinger & roulader

Køb bogen på Saxo.com

4 stjerner

 


Rollinger & roulader
er en livsstils- og inspirationsbog til de smukke unge forældre, der mestrer en hverdag med børn og samtidig rummer det gode liv.

Bogen er efterfølgeren til salgshittet Krudtugler og kanelsnegle, der foreløbig har solgt i 45.000 eksemplarer.

Forfatteren Sif Orellana er mor til tre drenge, og bogens formål er at give inspiration til det gode liv blandet med madopskrifter.

Jeg synes, at opskrifterne er fine og inspirerende, men  jeg har det svært med fortællingerne om det gode liv. Jeg savner, at forfatteren fortæller om de dage, hvor alting koger sammen, men alligevel slutter med et grin. Måske har hun ingen minusdage, eller måske er de bare glemt.

I bogens første kapitel fortæller Sif Orellana, hvordan hun et par dage om året tager alene til Paris for at skrive og samle inspiration. Allerede her adskiller hun sig væsentligt fra de småbørnsmødre, jeg har i min omgangskreds. Desuden virker de opbyggelige råd om at etablere en pigeloge noget malplacerede.

Balancen mellem livsstil og kogebog er vanskelig, men jeg ville hellere have selvudviklingen for sig selv.

En del af opskrifterne præsenteres under overskriften “Kom bare forbi”, der handler om de feberredninger, der kan være nødvendige fem minutter før, gæsterne kommer. Det er sikkert de afsnit sammen med tips og ideer til madpakker, der vil være mest anvendelige i de børnefamilier, bogen er tiltænkt. 

Bogen er ikke beregnet til kvinder, der i forvejen føler sig utilstrækkelige, men hvis man selv angriber bogen med humor og gennemskuer, hvor livsstilen skal tages med et gran salt, så rummer Rollinger & roulader mange tidstypiske indslag, og især opskrifterne er meget anvendelige.

Bogens brødopskrifter er lige til at gå til, og der er mange forslag til alternative brødtyper, der er målrettet til børn.

Sif Orellana: Rollinger & roulader.
Opskrifter, tips og idéer til familier med børn, 280 sider

Gyldendal, kr. 299,95 (vejl.)

Bogen kan købes på Saxo.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *