Kahlua-kugler

Kahlua-kuglerne har den lækre eftersmag af kaffe, og det er den første konfekt, der bliver spist op herhjemme.

  • 250 g marcipan
  • ½ dl Kahlua
  • 300 g mælkechokolade til overtræk
  • mørke chokolade-kaffebønner til pynt

Ælt marcipanen med Kahlua og form marcipanen til kugler eller andre konfektstykker.  Lad konfektstykkerne tørre, mens chokoladen smeltes til overtrækket.

Smelt chokoladen i en tykbundet gryde eller over vandbad. Den letteste måde at styre temperaturen på er at hakke chokoladen fint og starte med at smelte 2/3. Når chokoladen er smeltet, slukkes for varmen, og den sidste 1/3 tilsættes og røres sammen med resten. Når den sidste chokolade er smeltet, er du klar til at overtrække. Jeg bruger en gaffel og en ske til at styre med.

Når konfekten er overtrukket, pyntes med mokkabønner af mørk chokolade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *