Cajunmarineret svinemørbrad

Indimellem kan man købe fem kilo svinemørbrad for et par hundrede kroner. Når der opstår huller i eksporten, er det selvfølgelig ikke godt for slagterierne, men så kan vi andre jo nyde det og eksperimentere lidt med tilberedningen. Det kom der denne vellykkede opskrift ud af.

4 personer

  • 1 pæn svinemørbrad pudset og uden bimørbrad
  • reven skal af ½ citron
  • saft af ½ citron
  • Krydderiblanding af: 10 hele peberkorn, groft salt, 3 små tørrede chili, 1 tsk koriander, 1 tsk spidskommen, 1 laurbærblad
  • 1 revet løg
  • 2 spsk olivenolie

Stød krydderierne til en ensartet masse i en morter, bland med citronskal, revet løg, olivenolie og citronsaft og fordel blandingen på svinemørbraden.

Svinemørbraden sættes i ovnen ved 180 grader og skal have ca. 30 minutter.

Serveres med ovnstegte kartofler, grov kartoffelmos eller dampede grøntsager og salat.

Tip: Kolde citroner er lettere at rive, men citroner, der har stuetemperatur, afgiver mere saft. Riv derfor citronen og vent med at presse den, til den har stuetemperatur.

2 tanker om "Cajunmarineret svinemørbrad"

  1. Det lyder lækkert – og måske endda noget som en køkkenmongol som jeg kunne finde ud af…

    Udstikker fru Heinze en imponade-garanti? 😉

    – Klaus

  2. Det kan du tro, jeg gør 🙂 Opskriften er let, og der er plads til fortolkning. Velbekomme 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *