Remonce

Remonce bruges som fyld i kager og kringler og findes i en lys og en mørk udgave.

Versionen med marcipan er selvsagt dyrest, og begge remoncer lever op til udsagnet om “a moment on the lips, a lifetime on the hips”, men dejligt smager det jo …

Mørk remonce

  • 125 g usaltet smør
  • 250 g brun farin
  • 2 spsk kanel

Smelt evt. smørret, men tag smørret ud af køleskabet i god tid. Bland alle ingredienserne, og remoncen er klar til brug.

Lys remonce

  • 100 g usaltet smør
  • 100 g marcipan
  • 100 g sukker

Tag smørret ud af køleskabet i god tid. Bland alle ingredienserne, og remoncen er klar til brug.

Share

2 tanker om "Remonce"

  1. Kan nogen fortælle mig, om man kan gøre noget ved remoncen,så den ikke løber så meget ud af brødet??

  2. Hej Sonja.
    Den bedste mÃ¥de at holde pÃ¥ remoncen er ved at sikre, at dejen er lukket godt. Dejen mÃ¥ ikke have huller, sÃ¥ den skal være rullet jævnt, og sÃ¥ skal enderne lukkes med lidt hjælp af enten vand eller pisket æg, sÃ¥ lukningen er “limet sammen”.

    Mange hilsner
    Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *