Smagens Dag hver dag

I dag er det Smagens Dag, hvor folkeskoleelever landet over sætter fokus på at smage på maden. Mange steder bruger kokke en dag i skolekøkkenet sammen med eleverne, der bliver udfordret af at smage på råvarer, som de måske ikke møder hjemme ved spisebordet.

I år har Smagens Dag fået mere end ti gange så mange tilmeldinger som sidste år. Selvom der sikkert er mange teenagere, der i dag har rynket på næsen over kål, fisk og andre fremmedartede spiser, så håber jeg, at de får smag for det nye og ukendte. Og den store interesse lover godt.

Os, der selv bestyrer vores kødgryder, kan overveje, om det ikke var værd at prøve at opsøge nye og utrådte stier i stedet for at falde tilbage til de velkendte numre på repertoiret. Årets tema for Smagens Dag er “smag med chokolade”, og her kan de fleste, jeg kender, godt være med på lidt eksperimenter.

Jeg hæver mit glas og ønsker glædelig Smagens Dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *