Wassim alt andet end hverdagsmad

Stjernekokken Wassim Hallal fik sit folkelige gennembrud som råbekokken i Helvedes Køkken på TV 2, men Hallal kan meget mere end at råbe. Med en fortid på Molskroen, hvor han i 2006 hev titlen som Årets Restaurant hjem, står han i dag bag de anmelderroste restauranter Frederikshøj og det navnkundige Varna Palæ, begge beliggende i Marselisborg Skoven i Århus.

Nu står han også bag en kogebog om Cool Hverdagsmad, men her er noget glippet i dialogen mellem forfatter og forlag. Den lækre kogebog lokker med masser af opskrifter på god mad, men hverdagsmad – det er det ikke.

Det er snarere vi-skulle-alligevel-ikke-andet-en-lørdag-aften retter på højt gastronomisk niveau, der vil udfordre de fleste amatørkokke på den gode måde. Se min anmeldelse fra Youtube herover.

 Wassim Hallal: Wassim Unplugged – Cool Hverdagsmad
Politiken, 240 sider, vejl. kr. 230

Køb Wassim Hallals bog på Saxo.com

Share

En tanke om "Wassim alt andet end hverdagsmad"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>