Smagen af Fyn bliver større

For et par uger siden fortalte jeg her på bloggen, at mange af de kræfter, der forsøgte at få MadX til Fyn, i stedet vil sørge for, at der kommer mere liv og opmærksomhed på fynsk gastronomi.

I morgen går startskuddet, når Smagen af Fyn holder generalforsamling. Foreningen har hidtil været forbeholdt små og store producenter, gårdbutikker, kokke og andre med fødevareerhvervet under neglene. 

Nu foreslår bestyrelsen at åbne for nye medlemmer – nemlig forbrugermedlemmer og interessemedlemmer (interessemedlemmer får dog ikke stemmeret). Det betyder, at madinteresserede som du og jeg kan få lov til at blive en del af foreningen. Dermed står Smagen af Fyn over for store forandringer og kan blive en forening, der samler alle kræfter, der arbejder for at fremme produktion og salg af fynske kvalitetsfødevarer.

Bestyrelsen fremlægger på den ordinære generalforsamling i morgen forslag til vedtægtsændringer, der bl.a. giver mulighed for nye typer af medlemmer – og for udvikling af et egentligt fynsk kvalitetsmærke.

Hvis  vedtægtsændringerne bliver vedtaget, så vil der først blive valg til bestyrelsen ved en senere ekstraordinær generalforsamling samme aften. Det vil give nye medlemmer mulighed for at melde sig ind i foreningen og få mulighed for at stille op til bestyrelsen.

Generalforsamling for Smagen af Fyn, onsdag den 2. marts kl. 17-22 på  Hotel Hesselet, Christianslundvej 119, 5800 Nyborg

2 tanker om "Smagen af Fyn bliver større"

  1. Spændende, desværre har jeg selv to arrangementer i morgen, for ellers var der ikke langt fra Langeskov til Nyborg (vi afholdte julefrokost på Hesselet)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *