Lækre ruller fra Sushi Køkken

Sushi Køkken, Skibhusvej 140, Odense C

Seneste skud på sushistammen i Odense ligger i Skibhuskvarteret, hvor Sushi Køkken er rykket ind. Selv om der er et par enkelte borde og mulighed for at købe drikkevarer, så er er Sushi Køkken en take away.

Menukortet rummer ikke de vilde udskejelser, og når det drejer sig om sushi, hvor friskhed i særdeleshed er afgørende, så er det sikkert fint at lægge roligt fra land.

Sushi Køkken har ikke de største portioner, men de to gange jeg har hentet sushi hos dem, har stykkerne været lækre og appetitligt anrettet, og jeg har ikke været i tvivl om, at råvarerne var helt friske. De få menuer, Sushi Køkken tilbyder, er til den lille side i forhold til anbefalingen om, hvor mange de kan mætte. 

Vi var to sultne mennesker og bestilte en Face-2-face boks, og vi skulle nok have bestilt 6 stykker ekstra for at blive helt mætte. Boksen indeholdt:

  • 8 stk uramaki Crazy California
  • 4 stk hosomaki laks
  • 4 stk hosomaki spicy tun
  • 10 nigiri (2 tun, 2 laks, 2 reje, 2 hamachi, 2 omelet)

Nok om maden, for hele setuppet omkring Sushi Køkken fortjener også et par ord med på vejen. Maden kan bestilles på hjemmesiden, og det udløser en lille rabat, hvis man betaler på forhånd. Samtidig kan man i ro og mag kigge sig omkring i menukortet, inden man beslutter sig.

Vi var lidt for optimistiske med at bestille maden til afhentning kun et kvarter senere. Få minutter efter blev vi ringet op med besked om, at det kunne Sushi Køkken altså ikke nå. De skulle bruge 20 minutter ekstra, og det var selvfølgelig helt ok.

Det er også lige gået op for mig, at Sushi Køkken har indført noget, de kalder Sushi Køkken Gruppekøb. Her giver det store rabatter, hvis flere går sammen om en stor ordre på sushi. Tilbuddene sendes løbende per e-mail, og det vil jeg nu afprøve.

Det er altså nogle entreprenante folk, der står bag denne lille sushirestaurant i Odense. Da kerneydelsen – frisk sushi – også er helt i top, kan det kun blive til en klar anbefaling herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *