Man tager 26 madbloggere … (Kapitel 1)

Løst anslået er der omkring 350 danske madbloggere, og knap 30 entusiastiske madmennesker mødtes lørdag i sydjyske, hvor to ihærdige kvinder – Birthe og Anne – havde stablet et bloggertræf på benene.

På forhånd havde jeg glædet mig meget til at få ansigter på en række af de madblogs, jeg jævnligt besøger.

Programmet kunne kun tiltale ethvert madmenneske – besøg hos Kageriget, hvor konditor Anita Nielsen har specialiseret sig i bryllupskager og gav et lynkursus i topfigurer og roser. Kagekonerne – de madbloggere, der har speciale i kager – stod i kø for at lure fifs af. Grebet af stemningen knipsede jeg løs, men indrømmet, så har jeg ikke tålmodighed til at trille babyer og brudepar i fondant – jeg vil langt hellere spise kagen.

Heldigvis var der efterfølgende kagesmagning på Estrup Hovedgård, hvor små hyggelige stuer dannede rammen om en gedigen smagsprøvning af fem forskellige bryllupskager – bl.a. den, der blev serveret til kronprinsparrets bryllup.

Jeg ved ikke helt, hvad det fortæller om mig, men mest af alt værdsatte jeg fadet med petit fours, og det var ikke engang en luksuriøs Sarah Bernard kage, der vant mit hjerte, men derimod en minitræstamme … Cremer en masse var lidt i overkanten, men en træstamme kan der altid blive plads til!

Snakken blandt bloggerne gik lystigt, og snart var det tid til at fortsætte dagens program med afhentning af ikke mindre end tre goodie bags per person. I den kommende tid vil der helt sikkert komme eksperimenter på bloggen med nogle af de spændende produkter, vi fik til test.

Blogtræffet sluttede selvfølgelig ikke her, men det gør dette indlæg, for jeg synes, at næste stop på turen var så specielt, at det fortjener sit eget indlæg.

Se også andet kapitel om forårets madbloggertræf …

3 tanker om "Man tager 26 madbloggere … (Kapitel 1)"

  1. Tusind tak for i går. Det var super hyggeligt at snakke med dig under middagen. Dejlig blog du har.

  2. Hej Anne,
    tak for hyggelig snak i går. Fin beskrivelse af NYBH og LTs gode arrangement. Nu skal jeg på opdagelse i din blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *