Flot sushi med sløj betjening

Sushi Springtime i Aarhus 

3 stjerner

Sushi Springtime, Park Allé 9, Aarhus
Inden den skønne Marie Key-koncert i Musikhuset i Aarhus i lørdags skulle vi have noget at spise, og Sushi Springtime lød som det oplagte valg efter bedømmelserne på nettet: Byens bedste sushi og fantastisk sød betjening.

Vi havde bestilt bord på restauranten, som ligger på Park Allé, hvor vi i studietiden tilbragte timer på at vente på busserne til Åbyhøj og Skjoldhøjkollegiet. Trods beliggenheden og det gode omdømme var der nu god plads på denne lørdag aften, så vi fik hurtigt tjenerens opmærksomhed.

TangsalatOg betjeningen var virkelig sød. Kokken bukkede for os, da vi kom ind, og selvom den unge kvindelige tjener virkede usikker og ny i faget, var hun virkelig smilende og venlig.

Vi havde to timer at gøre med, og det forpurrede chancen for at kaste os over den store niretters japanske menu, som tjeneren fortalte om. Hun kunne dog heller ikke svare på, hvad menuen bestod af eller hvad den kostede. Vi valgte i stedet Sushi-party-pakken til to personer med 34 stykker sushi til 335 kr. Det var en meget god pris for den kvalitet, som vi fik serveret.

2013-11-02 19.02.49 Sushi Party til 2 personerTilbage til betjeningen. Smilende og venlig fra start til slut, men tjeneren vidste ikke noget om den sushi, der blev serveret, eller de drikkevarer, der måtte passe bedst til.

Her var vi på egen hånd, og det gik da også fint.

Hun kom tilbage to gange for at få bekræftet, hvad vi egentlig havde bestilt, og det var jo ikke så kompliceret endda – vi havde bare valgt en pakkeløsning frem for at gå løs på det store sushi-menukort.

Da vi skulle betale, blev regningen overraskende stor på over 800 kr., men umiddelbart betalte vi bare. Det er jo ikke en uhørt pris på en sushibar, men jeg begyndte alligevel at regne sammen inde i hovedet og spurgte tjeneren, om det var den helt rigtige pris. Det mente hun nok, men da vi fandt menukortet frem, viste det sig, at vi havde betalt for 2 menuer til 2 personer. Kokken kom ud fra køkkenet og beklagede fejlen, og vi fik 335 kr. tilbage.

Det kunne ikke fratage os glæden over et godt måltid, og nå ja, fejl kan ske. Men tjeneren hos Sushi Springtime bør sætte sig ind i sit menukort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *