Oatmeal Raisin Cookies

Jeg er blevet spurgt om en opskrift på cookies med havregryn, rosiner og rørsukker, og jeg har fundet en på en lap papir i mine gemmer. Opskriften stammer fra min tid på Cottesmore School, og kager var noget køkkenpersonalet var gode til. Jeg har ikke et billede af kagerne, men de er som cookies er bedst; sprøde og smagfulde og kan både skylles ned med kaffe eller et glas mælk.

45 cookies i alm. størrelse

 • 170 g blødt smør
 • 150 g stødt melis
 • 165 g rørsukker
 • 2 æg
 • kornene af ½ stang vanille/ 2 tsk vanillesukker af god kvalitet
 • 150 g hvedemel
 • 1 tsk bagepulver
 • ½ tsk kanel
 • ½ tsk salt
 • 225 g havregryn
 • 150 g rosiner

Forvarm ovnen til 190 grader. Rør smør og sukker sammen til blandingen er jævn. Pisk æggene i og tilsæt gradvist de øvrige ingredienser. Sæt kagerne på en bageplade med to skeer. Dejen flyder noget ud, så der skal være plads mellem kagerne. Bag kagerne i 8-10 minutter eller indtil de er gyldne.

Kagerne holder ikke evigt, når der er smør i dejen, men i en lufttæt kagedåse kan de holde sig friske i en god uges tid.

2 tanker om “Oatmeal Raisin Cookies”

 1. Oatmeal raisin cookies er jo en klassiker og en af de mest solgte kager i USA (mener jeg) – de er skønne 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

 2. Ja, jeg fik faktisk også lyst til cookies, men jeg fik desværre kun tid til at skrive opskriften ind. Det er nok også bedre for hofterne 😉

  Kh.
  Anne

Der er lukket for kommentarer.