Sejr til terrasso-trøfler!

Så er der lidt nyt fra “min egen verden”. Terrasso-trøflerne, som jeg opfandt lige op til jul, har vundet 1. præmien i Odense Marcipans konkurrence, der handlede om at finde spændende anvendelsesmuligheder til deres nye marcipan med kakao.

Præmien var et bage- og konfektkursus hos Odense Marcipan, men der kunne jeg desværre ikke deltage, fordi jeg var ude at rejse. Til gengæld er jeg blevet begavet med en stor kasse af marcipanfabrikkens produkter og et gavekort.

Jeg har så foreslået dem, at de kan invitere mig med som flue på væggen, når de uddanner landets konditorer i at skrue kransekage og lignende sammen. Det kunne sikkert give et interessant indlæg her på bloggen.

Opskriften på de præmierede trøfler kan læses her.

3 tanker om “Sejr til terrasso-trøfler!”

  1. Takker 🙂 Jeg håber også, at du er glad for din præmie fra Olivado – den konkurrence fik da en løsning, ingen havde drømt om!

    Jeg glæder mig til at møde dig til Quooker-arrangementet på torsdag.

    God søndag
    Anne

  2. Oh, hvor lyder de bare gode. Nu ved jeg hvad jeg skal bruge den kakao marcipan til som jeg ved en fejl kom til at købe forleden og som jeg først opdagede var med kaako da jeg havde åbnet pakken. Så nu skal den bruges inden den bliver kedelig. Tillykke med sejren.

Der er lukket for kommentarer.