Heinzes Kogebog

Heinzes Kogebog

Søg
Hop til indhold
  • Om forfatteren
  • Om kogebogen
Brød & kager

Store hvedeaften

19.05.2011 Anne

Så er det i aften, der skal hvedeknopper til aftenkaffen, og i morgen kan de sidste kardemommeboller ristes og serveres som hveder, hvis der altså er flere tilbage.

Der tager under en halv time i effektiv arbejdstid at sætte hveder på bordet, men duften bliver i huset meget længere. Velbekomme og god store bededag!

bededaghurtige hvederhvedeknopperhvederkardemommeboller

Indlægsnavigation

Forrige indlægSkvalderkål på menuen – fyldig salatNæste indlægLækker emballage og storytelling

Sidste nyt

  • Lær at lave påskeæg som de professionelle
  • Adventskonkurrence: Vind Smagen af jul
  • Vind en konfektkogebog
  • Hvad vil du gerne finde under juletræet?
  • Simremad med stout

Gode sider af forskellig art

  • Alsace – ferielejlighed
  • Alsace – lej et feriehus
  • Anarkistens ægte kogebog
  • Grydeskeen
  • Heidis verden
  • Heinze på Twitter
  • Kagekonen
  • Kokkekniven
  • Lone Landmand
  • Madblogs
  • Madtanterne
  • Naturjournal
  • Piskeriset
  • Profil på Linkedin
  • Sommers Køkkenunivers

Velkommen i mit køkken!

Kategorier

  • Artikler (65)
  • Brød & kager (76)
  • Desserter (56)
  • Forretter (38)
  • Frokostretter (2)
  • Hovedretter (105)
  • Julekager (19)
  • Salater (13)
  • Snacks (18)
  • Spis godt i … (4)
  • Syltning (10)
  • Videoer (4)

Seneste kommentarer

  • Ulla Højsgaard til Test: Bamix Superbox – madørernes favoritgadget
  • klar suppe med ris – PyPq til Klar suppe – med kærlig hilsen mormor
  • Joy til Kronhjort med brombær og chokolade
  • Lars Jensen til Klassisk fransk løgtærte – tarte l’oignon
  • Ole til Klar suppe – med kærlig hilsen mormor

Stikord

  • alsace
  • Bamix
  • Butler's Choice
  • chokolade
  • dry rub
  • fedtafgift
  • fisk
  • fransk mad
  • fødevarer
  • gryderet
  • grøntsager
  • helt
  • hverdagsmad
  • italiensk
  • Julekager
  • kage
  • kogebog
  • Kold College
  • kødboller
  • lakridspulver
  • mad med rabarber
  • madspild
  • marcipan
  • marsala
  • Mill & Mortar
  • molekylær gastronomi
  • muffins
  • oksekød
  • Pangasius
  • produkttest
  • rabarber
  • restaurant
  • restemad
  • rösti
  • rålakridspulver
  • salvie
  • simremad
  • simreretter
  • skyr
  • texturas
  • tilbehør
  • torsk
  • vegetarret
  • vintermad
  • æbler

Login

  • Log ind
  • Indlægsfeed
  • Kommentarfeed
  • WordPress.org
Drevet af WordPress