Adventskonkurrence: Vind Smagen af jul

Smagen af julVærsgo’, her kommer adventskonkurrencen om Ole Mouritsen og Klavs Styrbæks nye bog: Smagen af jul.

Bogen går bagom smagen, for hvorfor smager julemaden bare så godt? Men mennesket består af mere end ånd, så selvfølgelig er der også opskrifter.

Faktisk et meget handy lille værk, så du kan kloge dig ved julebordet, når du serverer de perfekt sprøde brunkager, den saftige andesteg eller flæskestegen med sprød svær.

Og hvad skal du gøre for at vinde? Fortæl mig, hvad du skal spise juleaften. Har du et særligt godt tip, er du meget velkommen til at dele, men det er ingen forudsætning for at vinde.

Skriv en kommentar på bloggen, og så trækker jeg lod onsdag aften, så bogen kan komme sikkert frem til vinderen i tide til juleaften.

PS: Vinderen af den forrige konkurrence om Julie Heys nye konfektbog: Hey! Det er hjemmelavet konfekt blev efter lodtrækning Katrine de Neergaard Ågren. Den er på vej i posten 🙂

5 tanker om “Adventskonkurrence: Vind Smagen af jul”

 1. Helt traditionelt skal vi have and, rødkål, brunede kartofler og så lige en lækker grønkålssalat efterfulgt af ris ala mande 😋😀

 2. Jeg putter lidt andefedt i rødkålen. Den bliver super flot blank. Men vi spiser and . Fra min barndom fik vi altid medisterpølse og frikadeller til. Efter en hård kamp er det nu reduceret til medisterpølse.
  Glædelig jul til dig og dine Anne. <3

 3. Jeg prøver lykken igen 😝
  Vi spiser and med brune og hvide kartofler og masser, masser af flødesovs. Desserten er klassisk ris a la mande (og et par sodavandsis til de kræsne) 🎄

 4. Vinderen af konkurrencen blev Dorit Greve Granberg – tillykke! Bogen er på vej til dig.

  Glædelig jul til jer alle sammen 🙂

 5. Vi spiser and, brunede og hvide kartofler. Dertil hjemmelavet rødkål, appelsin salat og surt. Og en pose salte Chips som varmes på radiatoren som hjemme hos mine bedsteforældre. Risalamande til dessert med brombær fra haven.
  Risalamande-is har jeg også lavet, som er super lækkert.

Der er lukket for kommentarer.